вівторок, 23 квітня 2024 р.

ВДЯЧНІСТЬ ЗА ДОПОМОГУ ВІД УКРАЇНЦІВ З БЕЛЬГІЇ

 Наш Орден служіння зараз активно працює у Бельгії. Колега-волонтер Валентина Климко зі своєю родиною на початку війни виїхала до Бельгії і вони знайшли там надійний притулок.

Майже зразу, разом з іншими українцями, вони стали думати, чим і як можуть допомагати Батьківщині. Багато акцій за підтримку України було проведено перед стінами Європарламенту. Згодом почали збирати речі, необхідні для потреб хворих лікарні Інституту ортопедії та травматології, і передавати ці речі за конкретними адресами. Практично двічі на місяць приходять такі відправлення, це одяг, білизна, засоби гігієни, які особливо необхідні для важких лежачих пацієнтів. Також і солодощі, подарунки, смаколики.

От що пишуть наші співвітчизники у супроводжувальному листі: Громадське об’єднання Action Ukraine EU в Брюсселі, за активної допомоги місцевих організацій і небайдужих місцевих мешканців, надсилають вам ці речі. Сподіваємося, що вони вас порадуєть і стануть у нагоді. Знаходячись дуже далего від України, ми робимо все, що можемо, щоб підтримати вас не словом, а ділом. Тримайтеся., незламні. Разом – ми сила! Слава Україні!

Дякуємо вам. Дорогі Брати і Сестри, за ваше чуйне серце, дбайливі руки, добрі побажання. Перемога вже наближається. До зустрічі в Україні.