неділю, 24 березня 2024 р.

Допомога безпритульним тваринам.

 У 2023 році та березні 2024 року завдяки підтримці та благодійній допомозі членів ТОС відділення «Шакті» Теософського товариства та небайдужих громадян міста Житомир надавалася допомога безпритульним тваринам.

Завдяки благодійній фінансовій допомозі, організованій волонтерами відділенням, було придбано мішки сухого та вологого корму для собак та котів, крім того перераховували кошти на ветеринарне лікування пухнастиків.

Ми щиро дякуємо керівництву та співробітникам Житомирського обласного товариства захисту тварин за підтримку нашої роботи та турботу про безпритульних тварин.

Крім того, були перераховані кошти на закупівлю ветеринарних препаратів для лікування та профілактики тварин та надання ветеринарної допомоги. Адже кожне лікування – це поїздки до лікарів, аналізи, УЗД, повторні аналізи, виконання призначень у притулку або перебування тварини у стаціонарі з постійним спостереженням та доглядом. Це лікарські препарати, медичні розхідники та робота лікарів, допомога, щодо доставки тварин до клініки. Лікування це цілий комплекс дій. І щоб ця робота продовжувалася з підопічними – ми допомагаємо та підгримуємо завдяки усім небайдужим!

Зокрема було придбано препаратів для очищення вух кішок та собак (Аурікап, Орідерміл), що ефективно знижують ризик виникнення отитів; Вакцин (Біокан та Дурамун) проти чуми та сказу у собак та кішок для щеплення трьох безпритульних кішок та цуценят; препарати для комплексного лікування блошиного алергічного дерматиту (Прінокат). Усі вище перераховані препарати – є безпечними продуктами, що не викликають подразнення.

Крім того, було перераховано кошти на платну перетримку тварин. Притулки не в змозі вмістити всіх тварин. Тож поки волонтери шукають нових господарів, можна взяти цуценя або кошеня до себе на тимчасову перетримку.

У підсумку, в березні 2024 року відділенням було перераховано 2800 грн. на платну перетримку тварин, придбання медикаментів та вакцин.

Тварини мають право на життя, а ми даруємо їм здорове майбутнє. Дякуємо усім, хто допомагає нам допомагати!

Анна Панасюк.