суботу, 20 серпня 2022 р.

ТОС УКРАЇНИ ПРОПОНУЄ ПСИХОЛОГІЧНУ ДОПОМОГУ ВСІМ ПОТРЕБУЮЧИМ.

 

Дорогі друзі,

Враховуючи потреби суспільства в умовах війни, Теософський Орден Служіння пропонує свою психологічну допомогу всім потребуючим. Можливо, у вас є друзі, знайомі, колеги, родичі, які самі не можуть впоратися з певними обставинам свого життя і потребують психологічної підтримки і допомоги. Ви можете ознайомити їх з інформацією, наведеною нижче. Якщо вони вирішать звернутися по допомогу, там описано, як це можна зробити. Зауважимо, що до Телеграм чату приєднуються тільки ті, хто прийняв рішення звернутися по допомогу.

  ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА І ДОПОМОГА ПІД ЧАС ВІЙНИ

Дорогі співвітчизники! Ми переживаємо нелегкий час випробувань, знаходимося у травматичному полі війни. Тисячі українців потребують своєчасної психологічної допомоги, адже під час військових дій страждають не лише наші землі, домівки, фізичні тіла, але й наші душі та серця. Від початку війни в Україні до сьогодення ми отримали десятки психологічних травм, що негативно впливає на стан нашого здоров’я. А для того, щоб вистояти і перемогти у битві Світла із Темрявою, подолати руйнівні наслідки війни та збудувати оновлену квітучу Україну, нам потрібна здорова нація!

Наші душі й серця потребують негайного зцілення, і це уможливлюється завдяки спеціальному психологічному супроводу, професійному кризовому консультуванню. Сертифіковані психологи Теософського товариства в Україні створили у Телеграмі групу «Крила Надій» і пропонують вам на волонтерських засадах свою кваліфіковану допомогу, яка базується як на професійних академічних прийомах та навичках, так і на глибокому знанні багатовимірної природи людини. Звичайні психотерапевтичні методи поєднаються зі специфічними прийомами кризового консультування в умовах війни.

Страхи за своє життя та здоров’я близьких, розлучені сім'ї, втрата живого спілкування з рідними, стрес від руйнування домівки, втрата сенсу життя, панічні атаки, занепокоєння, що пов’язані з неможливістю продовжити у звичайному режимі роботу та навчання, психологічне напруження від сирен та бомбардувань,  стресові навантаження на психіку біженців під час вимушеного переїзду та адаптації на чужині або новому місці, порушення психоемоційного стану, - ось неповний перелік проблем, з якими ми допоможемо вам впоратися!

Ми будемо поряд з вами, щоб допомогти відбудувати вашу психологічну цілісність, покращити самопочуття, згармонізувати психофізіологічний стан, дати вам можливість створити новий сенс життя і стати сильнішими, поновивши і розширивши Ріку свого Життя відповідно до існуючих умов! 

Отримати допомогу дуже просто – треба лише приєднатися до Телеграм-чату «КРИЛА НАДІЙ» і написати коротко, що саме вас турбує. Один з наших консультантів зв’яжеться з вами в особистому листуванні  і запропонує свою допомогу.

Віримо в Україну!

@KRYLA2022ua (Посилання для приєднання: https://t.me/kryla2022ua)