середа, 28 серпня 2024 р.

ДОПОМОГА БАГАТОДІТНІЙ РОДИНІ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ З ХЕРСОНЩИНИ – 3 (укр. / eng.)

 Це вже третя акція, яку здійснює Теософський орден служіння через нашого одеського колегу Олександра Макарова, для родини вимушених переселенців з окупованої частини Херсонщини.

ЗМІНЮЄМО ЛІТНІЙ АССОРТИМЕНТ НА ОСІННІЙ

  Ось і добігає кінця черговий сезон. Щоб забезпечити наших захисників комфортним літнім одягом, «ВУЛИК» працював безперервно.

ДОПОМОГА БАГАТОДІТНІЙ РОДИНІ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ З МИКОЛАЇВЩИНИ – 2 (укр. / eng.)

 ДОПОМОГА БАГАТОДІТНІЙ РОДИНІ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ З МИКОЛАЇВЩИНИ – 2 (укр. / eng.)

Оксана Дяченко залишилася з чотирма дітьми, двоє з них мають інвалідність. Вони жили у Миколаївській області, змушені були евакуюватися, тепер зупинилися в Одесі, у своїх родичів, перебувають у складних побутових та фінансових умовах.

ДОПОМОГА ВАЖКОПОРАНЕНИМ У КИЄВІ – 110 (укр. / eng.)

 Війна триває, ситуація в країні дуже напружена, поранених багато, а ми продовжуємо свою допомогу сорока постраждалим у лікарні Інституту травматології та ортопедії НАМНУ.

ПІДТРИМУЄМО РОДИНУ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ-ІНВАЛІДІВ У ХАРКОВІ – 6 (укр. / eng.)

 Люди, які залишилися без домівки і самостійно не можуть вирішити свої життєві проблеми, першими потребують піклування і допомоги.

пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

ПРОСТЯГНУЛИ РУКУ ДОПОМОГИ - 2 (укр. / eng.)

 Ми вже писали про Тетяну Полякову, що була евакуйована з міста Вовчанська у травні 2024 року. З важким переламом руки вона, без усяких особистих речей та фінансових можливостей, опинилася у харківському притулку для переселенців.

вівторок, 20 серпня 2024 р.

ДОПОМОГА ВАЖКОПОРАНЕНИМ В КИЄВІ – 109 (укр. / eng.)

 Цього разу для сорока поранених, що знаходяться у лікарні Інституту ортопедії та травматології НАМНУ готували смачну та поживну домашню їжу мама з донькою, Євгенія і Марія Швецови, зі своїми друзями-помічниками. Вони за власні кошти та пожертви друзів придбали всі продукти для цих страв, а також овочі та фрукти. Уявіть собі, як це у 35-градусну спеку приготувати 160 млинців з начинкою та 120 голубців! Але у них все вийшло, та ще й за вищим ґатунком. Отакі наші волонтери! Бакалейні товари закуповував Олександр Довгопол, вони з дружиною Оленою все розфасували. Олександр власним транспортом відвіз всі продукти до лікарні. З ним поїхали також Євгенія та Марія Швецови, вони все розвозили по поверхах, розносили по палатах та роздавали пораненим.

Ми щиро вдячні всім нашим волонтерам, хто брав безпосередню участь у цій акції. Велика вдячність всім тим, хто здійснив фінансову допомогу для нашого довготривалого проекту. Зокрема щиро дякуємо нашим італійським колегам ТОС за цільову фінансову підтримку. Ми ніколи не залишимо без догляду та уваги тих, хто опинився у скрутних життєвих обставинах, їм особливо потрібна увага та підтримка. А війна триває!

 HELP FOR THE SEVERELY WOUNDED IN KYIV - 109

This time, mother and daughter Yevheniya and Maria Shvetsovs, together with their friends and helpers, prepared delicious and nutritious home-cooked food for forty wounded people who are in the hospital of the Institute of Orthopedics and Traumatology of NAMSU. They purchased all the ingredients for these dishes, as well as vegetables and fruits, with their own funds and donations from friends. Imagine how it is to prepare 160 pancakes with filling and 120 cabbage rolls in 35-degree heat! But everything worked out for them, and even at the highest level. Such are our volunteers! Oleksandr Dovgopol bought groceries, he and his wife Olena packaged everything. Oleksandr took all the products to the hospital with his own transport. Yevheniya and Maria Shvetsovs also went with him, they carried everything around the floors, delivered it to the wards and distributed it to the wounded.

We are sincerely grateful to all our volunteers who directly participated in this action. Many thanks to all those who provided financial assistance for our long-term project. In particular, we sincerely thank our Italian colleagues of TOS for targeted financial support. We will never leave without care and attention those who find themselves in difficult life circumstances, they especially need attention and support. And the war continues!

 












вівторок, 13 серпня 2024 р.

ДОПОМОГА ВАЖКОПОРАНЕНИМ В КИЄВІ – 108 (укр../ eng.)

 Цього тижня смачні та поживні домашні страви для сорока поранених лікарні Інституту ортопедії та травматології готували за власні кошти Олена Матвєєва зі своєю сестрою Людмилою Ладнюк.

ДОПОМОГА ВАЖКОПОРАНЕНИМ У ХАРКОВІ – 1 (укр. / eng.)

 Харків – місто, з якого 24 лютого 2022 року почалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Нині Харків – місто-герой завдяки людям.

понеділок, 12 серпня 2024 р.

ДОПОМОГА ДИТЯЧОМУ БУДИНКУ СІМЕЙНОГО ТИПУ НА ХАРКІВЩИНІ – 7 (укр. / eng.)

 Серед десяти дітей-інвалідів, якими опікується родина Марія Чупініна та Юрій Корольчук, шестеро є ще зовсім маленькими, це діти війни. Такі діти часто хворіють.

неділя, 11 серпня 2024 р.

ПІДТРИМУЄМО РОДИНУ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ-ІНВАЛІДІВ У ХАРКОВІ – 5 (укр. / eng.)

 Наші харківські волонтери Олександр Колесников. Валентина Дацко та Євдокія Венгер продовжують регулярну допомогу родині переселенців-інвалідів Омеляненко, які були евакуйовані з Куп’янська і зараз проживають у гуртожитку Харкова.

середа, 7 серпня 2024 р.

ДОПОМОГА ВАЖКОПОРАНЕНИМ – 107 (укр. / eng.)

 У літній період багато хто з постійного складу волонтерів виїхали у справах, чи на відпочинок. Тому на цьому тижні для сорока поранених у лікарні Інституту ортопедії та травматології прийняла служіння вперше Тетяна Солоха.