четвер, 26 вересня 2024 р.

ДОПОМОГА ВАЖКОПОРАНЕНИМ У КИЄВІ – 114 (укр. / eng.)

 Цього тижня для сорока поранених, що знаходяться у лікарні Інституту травматології та ортопедії НАМНУ, купували за власні кошти продукти та готували смачні та поживні домашні страви наші перевірені волонтери Ніна Роздобутько, Галина Яковлева та Тетяна Коляда.

ДОПОМОГА ДИТЯЧОМУ БУДИНКУ СІМЕЙНОГО ТИПУ НА ХАРКІВЩИНІ – 7 (укр. / eng.)

 Продовжуємо допомогу сімейній парі, Марія Чупініна та Юрій Корольчук, яка створила Дитячий будинок сімейного типу та виховує, доглядає, опікується дев’ятьма дітьми-інвалідами.

субота, 21 вересня 2024 р.

ПІДТРИМУЄМО РОДИНУ ІНВАЛІДА-ПЕРЕСЕЛЕНЦЯ У ХАРКОВІ – 7 (укр. / eng.)

 Стан здоров’я інваліда Сергія Омеляненка трошки погіршився, син намагається підтримати батька. Родина була евакуйована з Куп’янська і зараз проживає у гуртожитку Харкова.

четвер, 19 вересня 2024 р.

ДОПОМОГА ВАЖКОПОРАНЕНИМ У КИЄВІ – 113 (укр. / eng.)

Ракетні атаки в Україні тривають щодня, поранених дуже багато. До лікарні Інституту травматології та ортопедії направляють найбільш важких постраждалих з усієї України.

середа, 11 вересня 2024 р.

ДОПОМОГА ВАЖКОПОРАНЕНИМ В КИЄВІ – 112 (укр. / eng.)

 Хоч і почалася осінь, але поки що погода стоїть літня, тепла. Цього разу смачні домашні страви для пацієнтів лікарні Інституту травматології та ортопедії НАМНУ готували Тетяна Гончарук, Олена Матвєєва та Юрій Ральченко з дружиною, переважно за власні кошти купували і продукти для цих страв.

пʼятниця, 6 вересня 2024 р.

понеділок, 2 вересня 2024 р.

ДОПОМОГА ВАЖКОПОРАНЕНИМ У ХАРКОВІ – 2 (укр. / eng.)

 Харків – місто прифронтове, його ракетами обстрілюють кожного дня і вночі теж. 30 вересня вороги вкотре завдали ракетно-бомбового удару по Харкову - житловим будинкам та паркам.

ДОПОМОГА БАГАТОДІТНІЙ РОДИНІ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ З ОЧАКОВА – 6 (укр. / eng.)

 Наш одеський волонтер Олександр Макаров продовжує опікуватися трьома багатодітними родинами вимушених переселенців.