понеділок, 22 липня 2024 р.

З ТУРБОТОЮ ПРО ЗАХИСНИКІВ

 Друзі, в цей непростий час ми всі стикаємося з численними викликами. Наш народ, Україна і кожен з нас переживають складні моменти.

Проте, попри всі труднощі, ми залишаємося незламними у своєму виборі. Незважаючи на перебої з електроенергією та неймовірну спеку, команда "ВУЛИК" невпинно працює, аби підтримати наших відважних захисників. Вони позбавлені найменших комфортних умов, тому ми робимо все можливе, щоб трішки полегшити їхнє життя.

Пошиті нами антимоскітні сітки допомагають боротися з набридливими комахами, панами захищають голову від палючого сонця, а чисті та зручні бавовняні футболки забезпечують гігієну та затишок навіть у найскладніших умовах. Завдяки цим речам наші воїни можуть зосередитися на важливих завданнях і не відволікатися на другорядне. Ми тішимося з того, що можемо зробити свій внесок у спільну добру справу.

Щиро дякуємо всім і кожному члену Теософського ордену служіння, хто фінансово підтримує наших героїв та "ВУЛИК". Ваша допомога – це незамінна частина нашої роботи. Без ваших донатів наша робота була б неможливою. Друзі, долучайтесь! Разом ми сильніші!

Карта Приватбанку для пожертв: 5168745607809313 Горобець Олена

Президент Відділення «Лайа» ТТ, м. Кропивницький Людмила Передерій